به طور معمول دوستان عزیز موسوم به تبلیغاتچی علاقه شدیدی به اعداد دارند، زیرا با یک عدد میتوانند تاثیر روانی موثر خود را روی ذهن کاربر بگذارند. برای مثال، همواره نسخه دوم بهتر از نسخه اول است یا سرعت فرکانس سه گیگاهرتز باید بیشتر از دو گیگاهرتز باشد یا اینکه چهار گیگابایت حافظه رم بهتر از دو گیگابایت حافظه است! به ندرت پیش میآید که کسی تفکر عامه عدد بزرگتر نشان برتری است را به چالش بکشد.
متاسفانه در دنیای واقعی ماجرا کمی پیچیدهتر از چند عدد ساده است. گاهی اوقات به نسخه دوم ایراداتی وارد میشود که آن را از لحاظ کیفی پایینتر از نسخه اول قرار میدهد. گاهی اوقات اگر سرعت سه گیگاهرتز با معماری مناسبی همراه نباشد، میتواند کندتر از دو گیگاهرتز باشد. در برخی موارد نیز میزان حافظه رم بیشتر هیچ تغییری در سرعت کارکرد سیستم ایجاد نمیکند!
از زمان هخامنشیان به این طرف همواره شرکتهای سازنده کارتهای گرافیکی از میزان حافظه کارتهایشان به عنوان یک ابزار بازاریابی استفاده میکردند. البته در زمانهای قدیم، حوالی دوران مذکور میزان متنابهی حافظه روی کارت گرافیک مورد نیاز بود تا بتوان برنامهها را با وضوح (رزولوشن) 1024 در 768 اجرا کرد. از زمانی که شتابدهندههای سهبعدی وارد کارزار شدند قضیه کمی متفاوت شد و کارت گرافیک از حافظه برای ذخیرهسازی الگوها و تامین فضا برای اجرای برخی امکانات اضافی استفاده کرد.
البته در این مقاله قصد نداریم به جزئیات این مساله که چه اتفاقاتی در کارتگرافیک میافتد یا نحوه تعامل کارت گرافیک با حافظه و مسائل فنی دیگر بپردازیم. در این قسمت قصد داریم به مسائل ملموستر مانند تاثیر میزان حافظه رم کارت گرافیکی در کیفیت بازیها بپردازیم و بررسی کنیم که تفاوت مقدار حافظه کارت گرافیک چه میزان در نتیجه تست در بازیهای مطرح موثر است. هدف اصلی ما از این مطلب این است که شما به طور دقیق بدانید که استفاده از کارت گرافیک با میزان حافظه بیشتر چه مقدار میتواند در کارایی و بازی برای شما موثرتر ظاهر شود.اولین نمایشگرها ( مانیتورهای مبتنی بر متن ) بمنظور استفاده در کامپیوترهای شخصی در سال 1970 ، ارائه گردیدند. از سال 1970 تاکنون، مدل ها ی متفاوتی از مانتیتورها با بهره گیری از تکنولوژی های متفاوت و ارائه قابلیت های مختلف ، تولید و عرضه شده اند . مانیتورهای ( CRT ( Cathod Ray Tube و مدل های متفاوت ( LCD ( Liquid Crystal display ، نمونه هائی از مانیتورهای ارائه شده طی سالیان گذشته و اخیر می باشند.
در این مقاله قصد داریم به برخی از پرسش های متداول در زمینه انتخاب یک مانیتور پاسخ داده و از این رهگذر با ضوابط انتخاب صحیح یک مانیتور بیشتر آشنا شویم .در ابتدا لازم است با برخی اصطلاحات مرتبط با مانیتور که در این مقاله از آنان استفاده شده است ، آشنا شویم .
پردازنده آن هم اینتل دو هسته ای (Core 2 Due) با سرعت 1.4 گیگاهرتز و از دسته پردازنده های با ولتاژ بسیار پایین است. هارد فوق نازک آن یک اس اس دی 128 گیگابایتی است که با یاری رم 4 گیگابایتی DDR3 به راحتی از پس ویندوز هفت 64 بیتی نصب شده بر روی این دل تازه وارد بر می آید.
باتری20 وات-ساعت لیتیوم یونی این لپ تاپ ، نیروی لازم برای 2 ساعت و 36 دقیقه فعالیت در شرایط آزمایشگاهی را فراهم می آورد. اگر هم می خواهید که تا 5 ساعت و 17 دقیقه بی دردسر به کارتان ادامه دهید، باید سراغ یک باتری40 وات-ساعت برای دل آداموی تان باشید.
در کنار اینها شرکت دل USB2.0، کارت شبکه 802.11a/g/n و رابط های VGA/HDMI و هارد اکسترنال را هم فراموش نکرده. البته برای استفاده از دی وی دی ها و دیسک های بلو ری باید به فکر تهیه یک درایو اکسترنال جمع و جور هم باشید. نکته اصلی هم قیمت آن است که دل به دریافت 1799 دلار برای هر دستگاه رضایت داده است که با توجه به سخت افزار این دستگاه قیمت مناسبی به نظر می رسد.
شرکت Asustek Computer از نخستین ابرکامپیوتر خود که به اندازه یک رایانه رومیزی ساخته شده و ESC 1000 نام گرفته است، پردهبرداری کرد.
ابرکامپیوتر ESC 1000 شامل میکروپردازنده 33/3 گیگاهرتزی LGA1366 Xeon W3580 اینتل میشود که این میکروپردازنده به صورت اختصاصی برای سرورها ساخته شده است. در این ابرکامپیوتر از 960 پردازنده گرافیکی Tesla c1060 و Quadro FX5800 ساخت شرکت Nvidia استفاده شده است.
شرکت Nvidia هستههای پردازشی در نسل جدید پرازندههای گرافیکی خود را هماهنگ با میکروپردازندههای جدید، به منظور افزایش سرعت پردازشی رایانهها هماهنگ کرده است.
ابرکامیپوتر ESC 1000 بر مبنای سیستم 64 بیتی طراحی شده است و شامل 24 گیگابایت رم DR3 با سرعت 1333 مگاهرتز میشود. طول، عرض و ضخامت این محصول نیز بهترتیب 545، 445 و 5/217 میلیمتر است.
در حالی که یاهو ایران را از لیست کشورهای موجود در این سایت حذف کرده است اما گوگل به لطف مدیر ایرانی خود همچنان زبان فارسی را به رسمیت می شناسد.
امید کردستانی در سن چهارده سالگی، پس از مرگ پدرش به کالیفرنیا رفتهاست.
| ||
خبرگزاری ایسنا - وایمکس (WiMax) که پدیدهای نوین در دنیای ارتباطات، شبکه و اینترنت به شمار میرود در اصل سیستم ارتباطی و دیجیتالی بیسیم است که بهعنوان پروتکل 802.16 شناخته شده است و جایگزینی مناسب برای شبکههای بیسیم نواحی شهری محسوب میشود و امکان دستیابی به بیسیم باند پهن را فراهم میسازد. وایمکس در سال 2001 میلادی، با هدف انتقال داده به صورت بیسیم معرفی شده و فنآوری آن شباهتهای زیادی به وای فای دارد اما هم سرعت انتقال و هم گسترهی آن از وای فای بیشتر است. با این فنآوری سرعت دادهها در شبکههایی مانند وایفای به سادگی پشتیبانی میشود و در مقابل تداخل امواج کاهش مییابد و میتوان این سیستم را برای شبکههای بیسیم دقیقا به طور مشابه با پروتکلهای رایج وای فای مورد استفاده قرار داد. |
سه کلمه در کامپیوتر هست ، که هیچ کس نمیتواند
این نا مها را به فولدر یا آ یکونی ا ختصاص دهد .
1
- CON
2-
AUX
3-
NUL
ا مکان ندارد کسی بتواند فولدری با این نامها نا مگذا ری
نماید .
هر کسی که بتواند یک فولدر با یکی ا ز نام های فوق بسازد .
توا نسته ا ست قا نون ویندوز را بشکند .